Създадено за TRESemmé

Съвременните жени - еднакво уверени, силно различни

Съвременните жени - еднакво уверени, силно различни
Снимка: iStock/Getty Images

Цял живот слушаме как трябва да търсим вътрешното си Аз, да бъдем уверени, уникални и да следваме собствения си стил. На теория звучи супер, но как да го постигнем?

Обективно погледнато в днешно време да имаш собствен стил и да се отличаваш е едновременно лесно и трудно – звучи парадоксално, но е така. От една страна – възможностите са много и това прави изпъкването по-сложно, от друга– ами пак същото!

Възможностите наистина са много и това дава безкрайна свобода, защото най-лесният начин една жена да се заяви пред останалите, е да бъде точно такава, каквато е – вместо да копира нечий друг стил.

И понеже природата ни е направила уникални посвоему, всяка от нас ще се отличава дори в група с други жени, точно защото разликите между нас са това, което ни прави автентични, ценни и в крайна сметка – уверени. Увереността винаги произлиза от усещането за значима автентичност, така че отново стигаме до старата истина, че най-доброто, което можем да направим за себе си, е да се харесваме такива, каквито сме.

И за да докаже, че всяка жена е уникална и ценна сама по себе си и може да се отличава сред други, също толкова автентични жени, TRESemmé събра своеобразен “отряд “от посланички на бранда – всяка от тях характерна със свой стил, излъчване и настроение.

Ивомила Петкова, Алис Симеонова – Ненков, Елина Крушева – Петкова,  Моника Василева, Биляна Славейкова и Йоана Димитрова показват нагледно, че всяка жена може да изглежда и живее живота си така, както иска и ѝ харесва, и в същото време да заяви себе си по категоричен начин.

Така нареченият TRESquad има за цел да обедини коренно различни жени в името на идеята за женската автентичност без оглед на житейския им път, професия, таланти и цели. Руси, чернокоси, с прави, чупливи коси или къдрави коси, артисти, певици, инфлуенсъри, дигитални нинджи или влюбени в модата (и тя в тях) жени – всички те (и респективно всички ние) сме различни в същината си, но можем да бъдем обединени от вътрешния ни стремеж към естетиката, стила и изразяването.

Снимка: TRESemmé

Този TRESquаd, излъчващ увереност и сила, идва да се заяви пред всички останали жени, но и да им даде пример – че можем да сме успешни и уверени само когато сме в хармония със себе си и желанията си.

В специалните блиц видеа се усещат както силата на различната аура, така и характерът на всяка една от посланичките на бранда, и вероятно ще ги запомните – включително и с прическите им, за които се грижат съответните професионални продукти на TRESemmé.

И ако точно в момента ви липсва нещо малко, за да се заявите на което и да е поприще в живота, препоръчваме ви да се запознаете с този TRESquаd или пък да си направите свой отряд – в компанията на близки и любими жени, с които да покажете на себе си и другите, че силата на жената винаги е била в нейната автентичност, а увереността – най-привлекателното ѝ качество.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти