Най-добрите и най-лошите професии за хора с често главобoлие

Всяка професия, ако се върши с любов, е добра за теб. Но понякога, колкото и да харесваме това, което правим, то може да се окаже вредно или трудно поносимо за здравето.

Главоболието е сред често срещаните причини за дискомфорт по време на работа.

Ако сте склонни към чести пристъпи или имате диагностицирана мигрена, вероятно ще трябва да помислите за смяна на професията.

Ето кои са най-лошите професии за хора с често главоболие:

Работа във фабрика

работа
Снимка: iStock

Химическите изпарения, силният шум, нарушения на съня при работа на смени – това са факторите, които пречат на хората, страдащи от мигрена.

Хората с мигрена, работещи в цехове и фабрики, трудно могат да се концентрират и може да имат нарушено зрение. Подобна професия не е подходяща за тях.

Учител

Учениците могат да създадат огромни главоболия на своите учители. В тази професия се изисква концентрация, а това е трудно при силно главоболие.

Също така, ако при някои професии можем да работим отвкъщи при нужда, то учителите трудно могат да си намерят бързо заместник.

работа
Снимка: iStock

Работа в кол център

Тази професия може да бъде както добра, така и лоша за хората с мигрена. От една страна, работното време може да е доста гъвкаво, но от друга стресът и шумът в офиса могат да провокират главоболие.

А кои ли са добрите? Ето ги:

Журналист на свободна практика

Въпреки че изисква доста работа пред компютър, тази професия е сред подходящите за хора с главоболие, защото сами определяте графика си.

Брокери на недвижими имоти

Те се срещат с много хора, но могат да го правят в удобно за тях време. В дните със силно главоболие просто си остават вкъщи.

Още за професиите, подходящи за хора с чести главоболия, вижте във видеото горе >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти