Знаци, че вече всичко е приключило и само отлагаш края

връзки
Снимка: iStock

Всички влизаме във връзка с отворени обятия, розови очила (за себе си и другия), дори и да сме плахи и предпазливи. Не можем да знаем как ще се развият нещата и рядко познаваме човека толкова добре, колкото само интимните взаимоотношения могат да ни покажат.

Така започна миналата ми връзка: случайна среща под ореховата сянка на хотелска градина. Веднага имаше химия и тихо разбиране между двама ни. Последваха години, в които ту бяхме разделени от физическо разстояние, ту живеехме заедно. И когато най-накрая заживяхме заедно за по-дълго, открихме колко е трудно всъщност да си способен на истинска близост.

Отначало всичко беше прекрасно. Не прекрасно като от приказка, но прекрасно в смисъла на човешко разбирателство, обич и подкрепа – неща които напоследък са рядкост. Бяхме много щастливи, че сме се намерили и че най-накрая сме заедно и се сгодихме. На повърхността всичко изглеждаше страхотно. Но и двамата така и не се научихме, че любовта, която сами не можем да си дадем, не можем да дадем на друг.

Ето как разбрах, че всичко между нас е приключило и че трябва да сложа край преди да е прекалено късно. И съм сигурна, че много от вас са изживели или живеят в такава любов.

Така изглежда обречената връзка

 

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти