Ако той не прави тези неща за теб, то може би не те обича достатъчно

Ако той не прави тези неща за теб, то може би не те обича достатъчно
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

"Дали той ме обича достатъчно?" -  Това е най-големият въпрос, който всяка жена в сериозна връзка си задава поне от време на време.

Мъжът до теб би трябвало да обогатява живота ти, да те дарява с обич и подкрепа и това най-вероятно е така, но все пак има някои малки знаци, които показват дали му пука толкова, колкото и на теб.

любов двойка есен
Снимка: Weheartit

Връзките не са лесно нещо и никой не е казал, че трябва да бъдат. Те се градят, за тях се бориш, правиш компромиси и жертваш част от себе си. И понякога се питаме защо? Защо толкова усилия.

Отговорът е един - защото си струва, особено ако любовта е истинска. Тя има силата да ни дари с най-голямото щастие на земята и да даде смисъл на цялото ни съществуване.

любов двойка есен
Снимка: Weheartit

Прекрасно е да обичаме, но е още по-прекрасно да се чувстваме обичани. Тогава сякаш имаме криле и можем да полетим във всеки един миг. Нищо друго не може да се сравни с чувството на отдаденост и взаимност, когато знаем, че до нас има човек, който е наистина загрижен за нас.

Днес ще ви запознаем с 10-те знака, които ясно показват, че той може би не те обича толкова силно, колкото ти се иска и не държи на теб по начина, по който трябва.

В галерията ни ще откриете всички насоки.

Към галерията >>>

Вижте още:

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти