Жените над 30 - с най-голямо желание за секс

Жените над 30 - с най-голямо желание за секс
Снимка: Thinkstock

Голям брой жени смятат, че след като навършат 30 години, стават по-малко привлекателни за мъжете, но истината е, че в след 30-ата година от живота нежният пол узрява сексуално.

Мнозина представители на силния пол си мислят, че младите жени са по-добри любовници, но ново изследване доказа, че дамите в по-зряла възраст са по-уверени в своята сексуалност. Те са по-наясно с качествата и желанията си и по-лесно се примиряват с някои физически недостатъци.

Също така слабите манекенки по телевизията не ги комплексират, тъй като жените над 30 години се чувстват по-удобно в кожата си. Това се дължи на факта, че вече са свикнали с тялото, макар и не съвършено и имат по-високо самочувствие и себеоценка за женствеността и сексуалността си.

В по-зрял етап от живота си те са оставили зад гърба си няколко сексуални партньори и са опознали собствените си предпочитания и навици. Знаейки това, те могат по-лесно да задоволяват собствените си нужди и фантазии в интимните моменти.

По-зрелите жени се отличават от младите с уменията си да комуникират с партньора не само за работа и развлечения, но и за секс и отношения, което често е проблем при по-невръстните двойки.

Авторите на изследването обясняват, че сексът за жените в 30-те години вече не е доказване, а наслада.

Външният вид не е единственото условие за привлекателност, защото с годините жените трупат професионални и лични успехи и привличат срещуположния пол в съвсем нов контекст.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти