Защо всеки чифт дамско бельо има „джобче“ от вътрешната страна?

гащи бельо
Снимка: iStock

Странно нещо е дамската мода. Отчаяно търсим рокли и панталони с големи джобове, а се оказва, че вече разполагаме с един такъв под тях! 

Това обаче го казваме само в кръга на шегата. Функцията на тази памучна част не е да пази личните ви вещи, а да пази здравето ви.

Най-често дамското бельо е направено от дантела и полиестер, но колкото и секси да изглежда, в никакъв случай не би се харесало на вашата деликатна зона. Тези материи пречат на кожата да диша, могат да предизвикат протриване или раздразнение и създават благоприятна среда за развитие на различни видове бактерии.

И точно в този момент на помощ идва памукът с неговите доказани полезни свойства през годините, за да покрие онези части, които най-много се нуждаят от защита.

Затова, скъпи дами, ако следващия път си купувате нов чифт маркови бикини и си кажете „Страхотни са, само да я нямаше тази памучна част отдолу!“, подсетете се за тази статия и благодарете на боговете или поне на производителите на дамско бельо, че тя не е там без причина!

6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти