За страховете на жените

Огледалце, огледалце, я кажи
Снимка: Thinkstock

Скорошни данни от международно изследване, цитирано от британския сайт "Dailymail.co.uk", показва, че масово мъжете започват да се чувстват стари, когато достигнат 44 години.

Анкетата разкрива, че 59% от дамите са на мнение, че старостта ги засяга много по-бавно от мъжката половина на човечеството.

В проучването са участвали 2000 души, като според резултатите болшинството от дамите започвали да се страхуват от старостта, навършвайки 46-годишна възраст.

Също така се оказва, че две трети от запитаните представители на силния пол допълват, че тяхната съпруга (партньорка) изглежда по-млада за възрастта си, а всеки десети мъж усещал конкуренция спрямо жената до себе си в посока кой от двамата е по-младоликият.

Всяка четвърта дама от запитаните коментира, че се чувства по-стара от своя партньор, а всяка двадесета споделя с тъга, че редовно я бъркат с нейната свекърва.

Близо 30% от мъжете се притеснявали от процесите на стареене наравно с жените до тях, а 13% от дамите пък се ужасявали при мисълта, че съпругът им ще ги напусне заради по-млада представителка на нежния пол.

В заключение допитването показва, че 39% от двойките ни най-малко не намират старостта за смущаваща, а за съвсем естествен процес.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент