Разчистете лошите навици от връзката си

''Вън'' на вредните навици от връзката ви
Снимка: netinfo

Понякога лошите навици се промъкват съвсем незабелязано във връзката ви, а след това зачестяват и проблемите. Затова не губете време и спрете да бъдете гостоприемни към вредните привички, и особено към следващите няколко състояния на характера.

Без думи
Колкото и да мълчите по проблеми, за които не ви се говори с вашия партньор, знайте, че рано или късно те ще изригнат с доста по-гръмогласна сила. По тази причина не карайте думите да чакат в съзнанието ви, а им дайте трибуна, дори и човекът, с който сте заедно, пръв да ви е засегнал по даден казус.

Ако пък ви трябва повече време да преосмислите как да споделите нещо по-съкровено и трудоемко, просто обяснете на половинката си, че ви е нужен по-дълъг срок, с което той ще бъде по-спокоен, че не избягвате дадената тема за разговор, а само размишлявате как да я поднесете в по-олекотена версия.

Разгадай бъдещето
Гатанките бяха интересни предимно в детството ни, но не очаквайте от другата страна да разбере какво си мислите и искате, без да му го кажете на глас. Така че, ако имате план за вечерта и знаете какво точно ви се прави в даден момент, действайте, а не се изнервяйте, че приятелят/съпругът ви няма способностите на Нострадамус, за да разчете вашето подсъзнание.

Дори и да ви е трудно да взимате решения и да поемате инициатива, започнете с по-малките неща свързани с избора ви на мястото за вечеря или клуба за танци, за да стигнете до по-сериозните стъпки в борбата със състоянието ''ще изчакам той да отгатне''.

Бързи и яростни
Гневът, раздразнението и тяхното бързо потушаване са от особено важно значение за спокойствието в една връзка. За целта не ги оставяйте на произвола на съдбата, а обсъдете причината за тяхното възникване с партньора си. А ако той или вие сте виновни за това, поговорете по-сериозно и преценете как да ограничите тези състояния с оптимални усилия, но естествено с помощта и на двете страни. Ето и някои бързи трикове:

1. Не избухвайте директно в крещящи изблици. Вместо това се успокойте, поемете дълбоко въздух и му обяснете защо сте толкова разстроени и афектирани.

4. Дайте време за отговор и на отсрещната страна, за да може и тя да обясни своята гледна точка, и така заедно да дадете по-ясна посока за преодоляване на драматичния сюжет.

3. Ако имате възможност, първо разтоварете част от напрежението чрез разговор с член на вашия приятелски кръг, за да смекчите емоциите преди да се изправите лице в лице с партньора ви.

4. Щом сте под пара, обърнете се към услугите на някое спортно занимание или си направете една хубава разходка, с която ще ободрите и избистрите негативните мисловни процеси.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти