Време за четене: „Не заспивай“

книги
Снимка: Издателство Ера/iStock

Убийство, което тя не помни да е извършила. Убиец, когото не помни да е срещала. Липсата на спомени може да се окаже смъртоносна...

На 8 ноември от издателство „Ера“ излиза трилърът „Не заспивай“ на Мегън Голдин.

Лив Рийз се събужда в такси, но няма никаква идея как се е озовала там. Когато се опитва да се прибере в апартамента си, заварва непознати. Телефонът ѝ липсва, но открива у себе си нещо шокиращо – окървавен нож. Ръцете ѝ са покрити с надраскани съобщения: НЕ ЗАСПИВАЙ.

Две години по-рано Лив е успешен журналист в популярно списание. А сега е изгубена и дезориентирана в Ню Йорк, който изобщо не изглежда така, както тя си го спомня. По новините съобщават за убийство, при което кръвта на жертвата е използвана за надпис на прозореца: СЪБУДИ СЕ! Ужасена, Лив се пита какво ли е правила снощи... И защо не помни нищо от последните две години?

Лив е принудена да бяга, заради престъпление, което не помни да е извършвала. Но някъде там има човек, който знае какво е сторила... и ще направи всичко, за да я накара да забрави... завинаги.

Мегън Голдин е известен автор на трилъри. Преди това е работила като репортер в Близкия изток и Азия за Ройтерс и други медии.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти