Телефонен секс! Защо не?

Телефонен секс! Защо не?
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Телефонен секс... Ако при това словосъчетание в главата ви се зараждат сюжети на телефон с шайба, плътен женски глас, шепнещ неприлични думи, а в другия край на слушалката възбуден господин трепетно си представя с какво е облечена мистериозната дама в горещите сцени... То определено трябва да приемете факта, че сме почти в 2015 година.

И сексът, както технологиите, покорява нови измерения във всяко отношение.

Светът се развива, сексът и техниката – също, което автоматично означава, че днес интимните виртуални ласки могат да бъдат осъществени не само чрез звук. В любовната игра влизат всички “модерни оръжия“ на онлайн комуникацията – снимки, социални мрежи, мобилни приложения.

Ако сте сред хората, които отричат подобен тип еротични преживявания, то определено подценявате сладострастните дивиденти, които би могло да донесе едно такова усещане на бъдеща или настояща двойка.

На първо място, телефонният секс е най-приемливият вариант за интимност във връзки, разделени от обстоятелствата и разстоянието. Не бива да пренебрегваме факта, че такъв тип взаимоотношения все по-често не са изключение, а съставят самото правило.

Страстта по телефона, придружена с разгорещяване на половинката под формата на закачливи снимки, статуси и лични съобщения с похотливо съдържание, наистина могат да спасят връзката, когато двете ѝ половинки са разделени тялом и отброяват часовете до следващата си среща на живо.

Но телефонният секс крие предимства не само в случаите, когато той е единственият възможен интимен контакт с партньора ни.

Гласът въздейства толкова еротично на съзнанието ни, колкото и самата визуална представа за секс. В този ред на мисли, дързостта по телефона е перфектната любовна игра, ако искаме да настроим партньора или самите себе си на подобна вълна за следващите часове.

Телефонният секс е чудесен начин да споделите съвсем натурално и естествено на любимия какви са вашите фантазии под завивките, които, разбира се, желаете да осъществите именно с него.

И не на последно място – еротиката чрез мобилните устройства е една терапия от ново поколение, чрез която можете да изясните пред самите вас много истини за вашето сексуално поведение, причините за ваши несъзнателни задръжки в леглото, както и да откриете начин да ги преодолеете. Нека не забравяме, че всеки един интимен разговор с близък човек освобождава душата и съзнанието и ни прави по-спокойни и хармонични.

Да, телефонният секс определено не е това, което беше през 80-те и 90-те години на миналия век! Забравете телефонните спираловидни кабели, смущаващите обаждания на мъжете на горещата линия и дублирането на разговора ви с този на леля Стефка от горния етаж.

Телефонният секс е провокативен, нажежаващ страстите и горещ като повърхността на изригващ вулкан. И винаги е още Edna добра идея за разнообразие на рутината.

Така че... Защо не?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти