Секс дискография (II част)

Секс дискография (II част)
Снимка: Thinkstock

Мария Николова

Помните ли материала с онези възбуждащи горещи песни, който ви споделих преди няколко дена? Тук е първата част, ако сте пропуснали да прегледате най-еротичните мелодии.

Сега вече сте готови за нова порция от секс парчета, които ще помогнат и на двамата ви да достигнете до нирвана по най-бързия и незабравим начин.

Madonna – Justify My Love

Не е необходимо да си мечтаете за нестандартни и извратени места за секс, за да усетите заряда на тази, емблематична за провокаторката Мадона, песен. Искайте, нуждайте се, чакайте, молете се... за да оправдаете любовта си!

Massive Attack – Angel

Тя сякаш пулсира с вашето собствено сърцебиене, нажежава пулса до предела на сетивата и ви пренася душата ви в рая, точно там, където живеят ангелите. За да си позволите тази песен в комбинация с любовните приключения, трябва да сте наистина настроени за нещо ново, ескалиращо и предизвикателно.

Jane Birkin & Serge Gainsbourg - Je T'aime, moi Non Plus

Песента неслучайно е определяна за една от най-възбуждащите на света. Дали е заради страстните стенания измежду текста, дали заради секси гласовете на изпълнителите, или защото е на френски, а може би и заради трите едновременно... Едно е сигурно, няма кой да остане равнодушен след като я изживее и почувства.

Chris Isaak – Wicked Game

Този мъж е способен да разтопява с гласа си. Клипът към мелодията ще ви  накара да си мечтаете за романтични плажове, горещи ласки и нежни гальовни песъчинки. А ти можеш да пробваш да разтопиш мъжа или дамата на сърцето си с нея. Песента определено е в състояние да ти помогне в начинанието!

Joze Nunez – Bilingual

Този трак е способен да се превърне в истински афродизиак за твоята половинка. Да, сексът определено ни кара да говорим на два езика – езика на тялото и езика на любовта...

Lovage - Sex ( I am)

И като за десерт ви представям моя личен фаворит. Един главозамайващо възбуждащ разговор между него и нея. Диалог, в който те се превъплъщават в своите най-съкровени секс фантазии. Затаете дъх, защото тази песен ще ви побърка!

Открихте ли своето любимо парче? Или може би не е само едно? Заредете музикалния плейър с песни, настроението си със страст и... останалото си е ваша работа. 

Очаква ви екстаз и отпускаща наслада...

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти