Талантливата певица Луиза Джонсън: "Не се притеснявайте да правите грешки!"

Талантливата певица Луиза Джонсън: "Не се притеснявайте да правите грешки!"
Снимка: Huff Post

Когато преди две години за първи път излиза на сцената в музикалното риалити X Factor, 17-годишната Луиза Джонсън трепери от притеснение. Казва на журито, че се занимава с музика от 7-годишна и пеенето е нейният живот. Те сякаш остават скептично настроени, докато младото момиче не запява.

Луиза се явява на кастинга с песента Who's loving you и буквално изумява с таланта си зрителите и съдиите.

 

Manchester ❤️🏳️‍🌈😍

A post shared by Louisa (@louisa) on

От този момент нататък, Луиза се превръща в любимка на публиката, а в края на сезона става най-младата певица, печелила британския X Factor.

Сега, когато поглежда към онзи момент, Луиза признава, че би поправила някои грешки по време на участието си във формата.

Ние, от Edna.bg, имахме удоволствието да разговаряме с младата изпълнителка - з ауспехите, за X Factor, за България и за грешките по пътя към реализацията.

Изпълнителката на хита Tears е у нас по случай старта на българския X Factor и за първи път ще влезе в ролята на съдия.

Това е първото ви посещение у нас. Знаехте ли нещо за страната ни преди това и какви са първите ви впечатления от България?

 

⭐️

A post shared by Louisa (@louisa) on

За България знаех само че съществува, но не и къде се намира на картата на света. Но откакто дойдох тук, много ми харесва, всичко е много интересно и красиво, а хората са изключително дружелюбни. Казах на всички, че някой ден със сигурност ще се върна тук.

Поводът за посещението ви е новият сезон на X Factor у нас. Поглеждайки назад, бихте ли променили нещо по време на вашето участие във формата във Великобритания? Има ли грешки, които бихте искали да поправите?

Наистина моментът ми напомня много за моето участие в X Factor и ми връща емоции, които невинаги са били положителни. Беше ми трудно, защото тогава бях много млада. Но ако сега можех да върна времето назад и да направя нещо по-различен начин, то това би било да имам повече вяра в себе си и да бъда по-уверена, защото, както се оказа впоследствие, знаела съм повече, отколкото си мислех, че знам.

Вие сте най-младата победителка в британския X Factor. В тази връзка, какво бихте посъветвали всички млади момичета, които мечтаят за кариера в шоубизнеса. Какво коства и какво дава пътят към върха?

Наистина е много трудно да си толкова млад и в същото време да си в центъра на общественото внимание, защото като всеки човек правиш грешки и те не ти се прощават. А всъщност, да грешиш е най-нормалното нещо. Това означава, че инвестираш в себе си, а не си като някой робот. Затова съветът ми би бил - не се притеснявайте да правите грешки, разбира се в границите на нормалното.

 

@ibizaspeedboats 🐳🐠🐟🐬

A post shared by Louisa (@louisa) on

Издигайки се по стълбата на успеха, някои хора пренебрегват близките си, приятелите си. Заслужава ли си тази жертва?

Не, в никакъв случай не! Ако става дума за приятели и роднини, които ви носят негативни емоции и се опитват да ви стъпчат, тогава е по-добре се откажете от тях. Но ако тези хора ви подкрепят, обичат и съветват, дръжте ги близо до себе си.

Кои са хобитата ви извън музиката?

Много обичам да яздя коне, но не мисля, че бих могла да бъда професионална ездачка. Музиката е единственото нещо, което мога да правя.

Със сигурност талантът е основен критерий, за да бъдеш X Factor, но какви според вас са останалите най-важни качества, които трябва да притежава победителят във формата?

Смятам, че X Factor е нещо, с което се раждаш. Има много неща, които можеш да научиш, но в основата му стои едно присъствие, което няма научаване. Просто хората веднага го забелязват.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти