Съветите на Наталия Кобилкина: Той ми изневери! Как да реагирам?

Наталия Кобилкина

А във видеото по-горе можете да видите кои са всички признаци, по които можете да разберете, че той ви изневерява!(бел. ред.)

Седни и дишай.
В този момент нивото на хормона на стреса става много високо. Изневярата така или иначе вече се е случила и това не е повод да умираш. Трябва ти сила, за да действаш.

Така че - вдишвай дълбоко чрез носа, представяйки си, че вдишваш  розовата енергия на любовта и издишвай чрез уста с викове, представяйки че издишваш гняв и омраза – това действа като анестезия поне за малко, но ще намали първата болка.

 Не прави нищо!
Първо трябва да разбереш защо това се получи и какво искаш да постигнеш. Първите действия обикновено са много импулсивни и затова са погрешни.

И точно след тях вече е трудно да възстановиш нещата. Така че независимо, че искаш да го убиеш и да му кажеш всичко – кажи това на приятелка или психолог – това ще бъде много по-добър вариант.

Съблазнявай го и прави див секс.
Точно в този момент трябва да му покажеш, че го желаеш. Това е твоят мъж и няма да го дадеш лесно.

Най-голяма грешка е, че в този момент жените спират да правят секс и мъжете имат допълнително оправдание да ходят при любовницата си.

Намери начин да излееш емоциите си.
Нормалните емоции в тази ситуация са: гняв, страх, омраза, тъга. Така че, ако трябва, започни да ходиш на бокс или да пееш, или да танцуваш.

Не задържай нищо вътре, но не го изливай на партньора си!

Събери максимум информация за любовницата.
Какво има тя повече от това, което ти нямаш? Учи се от нея! Развивай тези качества в себе си.

Звучи неприятно, но трябва да сме благодарни на любовницата, че тя ни подсказва какво трябва да развием. Ако правилно развиваме себе си, мъжът много скоро ще остави любовницата и ще те обича още повече!

Дай си поне една година за прошката.
Прошката не става бързо, независимо, че мозъкът така иска. За да излекува такава дълбока рана, на Edna жена й трябва минимум една година. Така че дай си време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти