Скъпи мъже, от вас искаме тези 7 прости неща, за да сме щастливи и задоволени

Ако търсите отговор на въпроса "Как да накараме една жена да си загуби ума от удоволствие?", тук няма да го откриете. Всъщност никой не може да ви го даде, защото всяко тяло е различно, всеки има различен вкус... Тези клишета са ви познати до болка.

Някои не могат да живеят без уреди за мастурбиране, други биха си плюли на петите, ако ги открият в нощното шкафче на нова тръпка. И ние няма да съдим прибързано - какво правите зад спуснати завеси е изцяло ваша работа, стига да не причинява никому вреда.

НЕ искаме да се държите с нас като с принцеси, защото...

В нашата галерия сме събрали основните правила и насоки, които ще ви помогнат да доставите максимално удоволствие на вашата половинка. Не очаквайте абсурдни съвети като "Докосни я там, за да я подлудиш" или "Спалното бельо в този цвят ще ви гарантира разтърсващо удоволствие". 

Но преди да започнем по същество, искаме да заявим нещо много важно: Скъпи мъже, бъдете добри слушатели и се научете да приемате критика. Ако всеки път, когато се опитваме да ви насочим, преминавате в отбранителен режим, ние го приемаме като израз на неуважение към нашето тяло и нашето желание. Затова оставете замалко егото си на заден план и ни чуйте.

Прави това, ако искаш тя да е щастлива и задоволена

Прочети още от Под завивките:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти