Скъпи мъже, НЕ искаме да се държите с нас като с принцеси

жена
Снимка: iStock

Всички искаме да бъдем обгрижвани, да се чувстваме специални и обичани. Искаме намерим някого, който да ни помогне да повярваме дълбоко в сърцето си, че заслужаваме само най-доброто, че сме родени, за да блестим, да бъдем свободомислещи, да задаваме посока, да бъдем принципни, непоколебими, силни.

За нас обаче истинската жена е нещо повече от галантна красавица, зад която вървят три синджира обожатели със 100 червени рози в ръка и куп обещания за охолен живот и разкош.

Не ни разбирайте погрешно, всеки обича да го глезят. В никакъв случай не искаме да ви убеждаваме, че в ежедневието ни нямаме право да си мечтаем за малки красиви жестове и поводи за усмивки. Но нека да си го кажем направо: ние не искаме да се държат с нас като с принцеси, защото това не е добре за нас самите. В нашата галерия ще ви обясним защо:

НЕ искаме да се държите с нас като с принцеси, защото...

А нима това се отнася само за жените? Нима е редно да протестираме, ако нашата силна половинка ни каже, че мечтае за жена, която да се държи с него "като с принц"?

От нас зависи дали ще се чувстваме като принцеси или придворни дами в живота. И не забравяйте: ако вие искате мъжът до вас да ви кара да се чувствате като принцеса, вие също трябва да се отнасяте към него като с принц. Защото за любовта и истинската, интимна, дълбока близост са нужни двама.

двойка любов целувка връзка черно бяло
Снимка: iStock

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти