Колко време отнема на всяка зодия да се влюби

двойка любов
Снимка: iStock

Когато осъзнаете, че започвате да се влюбвате в някого, естествено е да се запитате дали и той/тя изпитва същите чувства. Освен ако нямате късмета да се срещате със знаците Овен или Рак, които са открити в чувствата си, може да минат месеци, докато най-накрая добиете представа къде всъщност се намира партньорът ви по отношение на чувствата му/ѝ.

Истината е, че колко време е необходимо на някого да се влюби, се влияе от много различни фактори. Ако сте любопитни за това как може да се чувства партньорът ви, зодиакалният му/ѝ знак може да разкрие много.

Традиционно всички земни знаци (Телец, Дева и Козирог) най-вероятно са сред най-бавните знаци, когато става въпрос за любов. Земните знаци ценят стабилността и са известни с това, че са много практични в подхода си към любовта. Затова те не са най-големите привърженици на любовта от пръв поглед. Козирогът вероятно е най-бавният от всички тях.

От друга страна, огнените знаци, и по-специално зодия Овен, е известна с това, че се влюбва най-бързо и най-пламенно. Огнените знаци са са страстни и водени от желанията си. Ако усетят, че са влюбени в някого, те ще го последват.

Но как се влюбва останалата част от зодиака? Вижте в галерията по-долу.

Колко време отнема на зодиите да се влюбят


 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти