Страничните занимания на мъжете по време на секс

Скука по време на секс
Снимка: netinfo

Онлайн проучване на британското издание на списание "Космополитън" (Cosmopolitan) разкрива какви странични дейности извършват мъжете в леглото, правейки секс със своите половинки. Не малък брой от тях се занимават с всевъзможни неща, успоредно с интимните ласки, без партньорките им въобще да подозират.

Редакторите на женската печатна медия са подбрали някои от най-често срещаните разкрития. Така например почти на всяка жена й се е случвало мъжът да задреме по време на любовната игра, а още по-неприятният вариант е той да потъне в дълбок сън. Анкетата показва, че и такива неща са част от живота, дори и на най-страстните двойки.

Списъкът със странните привички включва и нелепи сюжети, при които един от участниците в запитването споделил, че докато задоволява приятелката си тайно рови в нейното портмоне, за да вземе "малко дребни".

Друг пък наум се присмивал на смешните физиономии, които правела жена му, а трети включвал тайно камера за запис на сексуалния акт.

Най-невероятните признания обаче били на двама британци, като единият от тях учел латински, докато прави любов, а вторият се занимавал с онлайн дарения по време на секс, тъй като не намирал никакви свободни минути през останалата част от всекидневието си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти