Скривалището на Катрин Зита-Джоунс е мечтата на всяка жена

Катрин Зита Джоунс
Снимка: Getty

Катрин Зита-Джоунс е работеща майка с редица проекти в графика си и като такава има нужда от пространство само за себе си.

В случая на актрисата това е кът, запълнен с любимите вещи, които изразяват нейната индивидуалност. Катрин сподели в Instagram кадър на личното си убежище, с надпис към публикацията: „Едно от любимите ми места. Моята момичешка пещера.“

 

One of my favorite places to be. My girl cave.

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Освен дрехи, уютното пространство със стени от дърво съхранява проби от различни материи, шевна машина и ваза с цветя, поставени върху бяло бюро. Още удобство внасят дивана и меките табуретки в същия цвят, на които Зита-Джоунс вероятно отдъхва в търсене на вдъхновение.

Макар британката да е позната заради своите изпълнения пред камерата, напоследък тя влиза и в ролята на дизайнер. Преди броени дни тя сподели пред своите 1.4 милиона последователи снимка на папка с мостри от своята колекция Casa Zeta-Jones, осъществена съвместно с QVC („Обратно към рисуването върху платна #CasaZetaJones #StyledByZeta."“)

 

Back to the drawing boards ❤️ #CasaZetaJones #StyleByZeta

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on

Към момента линията с предмети за дома е налична в САЩ и включва всичко от завивки до коледна украса. 48-годишната актриса споделя, че нюхът си към дизайна дължи на своята майка, която е шивачка.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти