Секс във водата – голямото разочарование?

Секс във водата – голямото разочарование?
Снимка: Thinkstock

Велина Томова

Понеже отново е онзи сезон... с онези страсти и желание за експериметиране, ние решихме да ви припомним най-важните неща, които трябва да знаете за секса във вода. Не за друго, а за да не останете разочаровани или още по-лошо - наранени.

Любовните ласки във водата изглеждат като най-романтичното нещо на света. Лунната пътека или пък точно преди изгрев, двама влюбени на самотния плаж, ласките на вълните подсказват за други ласки...

И тук винаги филмите свършат. Това, което не показват, е поредица от неудобства, които често превръщат романтичната идея за секс във водата в пълно фиаско.

Сексът във водата е по-мокър, но не и там, където трябва. Проникването е по-трудно, а като добавим и притеснението от това да не ви види някой, става почти невъзможно.

Най-добрите секс пози за горещото лято

Тъмно и страшничко е, особено, ако сте в морето. Нощното къпане, освен ако не е в добре осветен басейн, е като да плуваш със затворени очи в мастило – огромното синьо море се превръща през нощта в огромно черно нищо, в което всяка крачка може да те отведе към неизследвани дълбочини.

Неудобно е, освен ако не сте в басейн. Основното условие за качествен секс е добрата отправна или опорна точка

Във водата такава няма. Всички плуват в различни посоки, движенията са много далеч от отривисти и като цяло всичко е просто леко поклащане.

Има реална опасност от заболявания. Морската вода не е чиста. Водата в басейните пък е прекалено хлорирана. Навлизането на нечиста вода на места, на които обикновено не влиза никаква вода, може да доведе до най-различни възпаления, особено за жените.

любов двойка връзка плаж море лято залез
Снимка: iStock

Някой може да ви види. Да, това се приема за афродизиак, но от ограничено малък кръг хора. Обикновено никой не иска да бъде хванат „в крачка“ и напрежението от това дали няма зрители, надделява над сексуалното желание.

Като цяло, репутацията на водните ласки далеч изпреварва реалното преживяване, което е по-скоро бързо, несигурно и неудобно като усещане.

А и когато човек е на открито, никога не трябва да забравя, че може да получи неочаквано посещение от разни животинки – от дразнещите комари до парещите медузи.

Или пък посещение от други любители на екстремните секс преживявания, решили също да пробват дали наистина във водата е толкова разочароващо, колкото пише в Edna.bg. :)

5 горещи пози за секс под душа

Още горещи статии:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти