Каква секс поза трябва да опиташ през 2024 според зодията си

любов двойка секс
Снимка: iStock

Има нещо в началото на всяка година, което ни кара да се чувстваме малко по-отворени към експерименти, нали? Някои си обещават да започнат да тренират, други стават веган, трети се въздържат от алкохол (поне 30 дни).

Е, някои от нас решават да експериментират в други аспекти на живота си. Като, хм, в спалнята. И кой може да реши най-добре коя смела нова поза да опитаме през новата година? Звездите, разбира се! Точно така, приятели – съзвездията знаят всичко, включително коя сексуална позиция да опитате през 2024 според вашия зодиакален знак.

Въпреки че се очакват експерименти от знаци като вечно приключенския Овен или находчивите Близнаци, дори по-срамежливите и по-чувствителни знаци като Рак или Риби могат (и трябва!) да опитат нещо ново през 2024 г.

А идеите са много – от мостове и лъжици до люлеещи се кончета и люлки, ето няколко секси нови пози, които да опитате с партньора си тази година според зодиакалния си знак. Всички те са предназначени да накарат вас и партньора ви да се чувствате секси, палави и абсолютно невероятни, съобразени с точните желания и нужди на вашия знак!

Секс поза според зодията през 2024

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти