Секс по телефона: най-важното накратко

жена секс телефон
Снимка: iStock

Светът се развива, сексът и техниката – също. В любовната игра влизат всички “модерни оръжия“ на онлайн комуникацията – снимки, социални мрежи, мобилни приложения. Затова днес ви предизвикваме да възродите тръпката във връзката си и да опитате нещо палаво и нетипично. 

Телефонният секс е провокативен, нажежаващ страстите и горещ като повърхността на изригващ вулкан. И винаги е още edna добра идея за разнообразие на рутината. Страстта по телефона, придружена с разгорещяване на половинката под формата на закачливи снимки, статуси и лични съобщения с похотливо съдържание, наистина могат да спасят връзката, когато двете ѝ половинки са разделени тялом и отброяват часовете до следващата си среща на живо.

Какво всъщност се брои за телефонен секс?

Това не е никак глупав въпрос, имайки предвид с колко технологични опции разполагаме днес. Секс терапевтът Лори Митчъл предлага следната дефиниция: "Телефонният секс е разговор между двама души, които искат да доставят и да им бъде доставено сексуално удоволствие чрез разговор, текстово съобщение, снимков материал." 

Как да започна да го правя?

Бъдете откровени и се уверете, че имате съгласието на партньора си. Ако сте от рамежливите, добра идея е да изпратите закачливо съобщение или да намекнете, че искате да опитате нещо палаво и различно. Обърнете внимание на реакцията на половинката ви, позволете му да се включи (или да откаже). 

Как да поддържам разговора? 

Понякога началото е трудно и неловко. Ако се притеснявате, съсредоточете се върху въпросите, свързани със сексуалните фантазии на партньора ви. Най-хубавото на телефонния секс е, че може да говорите за всичко, дори това, което не засяка пряко самия секс. Концентрирайте се върху удоволствието, затворете учи, изучавайте тялото си. Ако не можете да намерите точните думи, звуците от учестеното ви дишане и тихите стонове са напълно достатъчни.

Кога да затворя?

Ако целта ви е да получите оргазъм, след големия финал вероятно ще се почувствате неловко. Не забравяйте, че трябва да приключите разговора със същия ентусиазъм и грижа, с който сте го започнали. Поговорете за нещата, които са ви харесали и които не са били по ваш вкус. Не разваляйте преживяването с фразата "Супер, мерси, чао!"

В нашата галерия сме ви приготвили 6 палави съвета, които ще подобрят качеството и на телефонния секс. Възползвайте се от тях с удоволствие и без мярка!

Горещо: наръчник за телефонен секс

Прочетете още:

 

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти