Само една ли е сродната душа, предопределена за всеки човек?

любов есен двойка природа
Снимка: iStock

Идеята, че на Земята има един-единствен човек, който се смята за вашата сродна душа, е като да помолите цялото човечество да търси игла в купа сено.

Това е толкова голям натиск за сърцето, че нито срещите, нито връзките ще ви доставят някакво удоволствие и удовлетворение, ако постоянно над ума ви виси въпросът „Той ли е единственият и най-подходящ човек за мен?“.

есен любов
Снимка: iStock

Въпреки това тази дилема е неоспоримо романтична – поп културата използва концепцията за „сродна душа“ и „единствения“ при всеки удобен случай и сюжет. Но може ли няколко човека да бъдат „единственият“? И ако е така, как обвързаните хора успяват да не мислят за това и просто да се наслаждават на процеса?

Концепцията за „единствения“ означава, че има „един човек, който се вписва перфектно в живота ви“, казва пред “Elite Daily” експертът по връзки Соня Шварц. Това е някой, с когото споделяте „общи интереси и идеали, някой, с когото сексът е страхотен и който може да задоволи повечето ви мечти“. Ако това е така, тогава намирането на този човек се свежда до връзка, в която партньорите са много съвместими.

Ето какво мислят експертите за намирането на единствената ви сродна душа и къде всъщност трябва да насочите енергията си!

3 съвета как да открием сродната си душа

Още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол