Това Менделсон ли е или ми се причува?

С халка или без
Снимка: netinfo

Християн Немски

Темата за брака има колкото противници, толкова и привърженици. Ако и вие сте на кантар дали да предприемете тази стъпка, задайте си някой и друг въпрос пък дано картинката в бяла рокля и ''горчивите'' скандирания от близки и роднини ви се избистри час по-скоро.

Играй на сигурно
Все пак, ако ще се обричате на мъж пред закона, е добре да сте убедени (поне в една прилична степен), че бихте прекарали част от живота си с този индивид и дали изобщо има смисъл да градите нещо с някого, когото не харесвате достатъчно. Защото за даден човек може да се направи преценка и от два месеца съжителство, но за други и след 10 години все още хич не сте наясно какви са правилата на неговата игра.

Така че теглете чертата в посока към брака след ''лек'' анализ на вашите взаимоотношения с отсрещната страна (това продължително обмисляне обаче не се отнася за брака по сметка, защото там масово се действа със скорострелен сценарий към олтара).

Черно и бяло
За да върви брачният ви живот като немско возило, ще трябва да направите разни компромиси. Но смятате ли, че сте готови да останете у дома, защото на любимия му е писнало от шумни и опушени заведения или ще се боричкате словесно пред всяка житейска ситуация занапред?! Преценете дали вашата връзка е ползотворна, за да няма бракоразводни дела скоро след сватбените наздравици.

Сексът и града
Казват, че след женитбата сексуалните отношения намаляват, но ако и преди да се вречете във вечна вярност не сте били редовно навестявани от тези пориви, не очаквайте надяването на халките да промени ситуацията към по-добро.

Ако сексът е проблемна тема, от която страдате, се постарайте да разнищите драматичните моменти, за да няма после сюжет от поредицата ''Хванати в изневяра''.

Семейни ценности
Дръжте мъжа близо, но свекървата все по-далеч от вашата лична реалност. Намерете баланса между търпимия и добър тон с неговите роднини и това да не стават главни действащи лица и ръководители на семейния ви живот.

Планирай, докато е време
Сватбената церемония и меденият месец са черешката на тортата, но рецептата за щастлив брак се крие в общите планове и тяхното изпълнение в бъдеще.
Дали приоритетите оттук нататък ще са децата или кариерата си е ваша работа, само гледайте да ги съгласувате с настоящия си съпруг, за да няма после скрито покрито и попарени мечти.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти