Причините, заради които мъжете ще скъсат с теб!

Дали още след първа среща или след дългосрочна връзка, често жените биват пренебрегвани и зарязвани от мъжете. Често обаче дамите се чудят и маят каква е причината за поредната раздяла! В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“ Наталия Кобилкина разкрива тайните подбуди на мъжете за раздяла.

Една от най-главните причини е фактът, че на мъжете им писва. Ако след дълъг период от време, все още няма нещо общо между вас, то е нормално искрата да изгасне. Дали свързващото звено ще е дете, дом или дори общ бизнес, е без значение, въпросът е в това, да създадете нещо заедно, което да ви дава обща посока. 

г
Снимка: Thinkstock

Друга причина за силния пол да прекрати връзката е промяната в жената. Особено, когато тя започне работа и иска кариера. В такива случаи мъжете се чувстват излишни и знаейки, че не могат да ѝ дадат това, което тя иска, те я напускат. Ако жените нямат нужда от партньора си, той веднага ще го усети и ще я напусне.

Може би най-честата причина да ви зареже мъж, това е обсебването и контрола над него. В такива ситуации мъжете търсят начин веднага да избягат от „робството“. Затова, дами, избягвайте прекомерния контрол, както и му давайте въздух от време на време.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти