По какво отгатваме секс темперамента на мъжете

По какво отгатваме секс темперамента на мъжете
Снимка: Thinkstock

За немалко жени някои данни от външността на мъжете говорят за техния сексуален темперамент.

Ето и кои са най-разпространените женски стереотипи за външните белези на един истински любовник:

Първо място в рейтинга заема ръстът на мъжете. Смята се, че по-ниските мъже имат по-голям размер на мъжкото достойнство - за разлика от високите. Е, историята познава добри любовници както с висок, така и с нисък ръст, но неумолимата статистика показва, че в сексуално отношение мъжете със среден и по-нисък от средния ръст се радват на по-висока популярност сред женската аудитория.

Второто място се пада на окосмеността. Жените смятат, че гъстата окосменост на тялото свидетелства за страховити сексуални възможности и мъжка издръжливост (в леглото, естествено). Тук обаче следва да се вметне, че далеч не всички учени потвърждават пряката зависимост между по-осезаемата окосменост и сексуалния темперамент. Това се потвърждава директно от Камасутра, която някога е била писана от азиатци, а те по природа не са обрасли с гъста вълна по тялото си. Така че този сексуален стереотип е повече на мит, отколкото на истина.

Третото място е отредено на косата. Преобладаващата част от жените смятат, че плешивите мъже са много по-темпераментни в леглото от мъжете с гъста коса. И не грешат, защото косите им падат именно от усилено производство на мъжки хормони, които всъщност определят темпото на сексуалните отношения.

Пръстите на ръцете са онази част от мъжкото тяло, която повечето жени асоциират с размера на мъжкото достойнство. Късите и дебели пръсти подсказват за аналогичен полов орган, а дългите и тънки пръсти за същото достойнство.

Мъжкият нос е още един мит, който обсъждат жените. И напразно – учените отдавна да доказали, че размерът на носа изобщо не съответства на дължината и дебелината на мъжкото достойнство.

Същото е и с размера на стъпалото – това е дължина само на стъпалото и на нищо друго. 

Прочетете още:

Първа помощ при липса на мъж в леглото

Еволюция на мъжкия секс

Сутрешен навик подобрява вечерния секс

Кои професии правят най-много секс на фирменото коледно парти

Устата не е само за ядене...

Храна за секс

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти