Някой ден ще срещнеш човек, който ще те накара да се почувстваш у дома

двойка любов уют
Снимка: Istock

Един ден ще срещнеш човек, който не просто ще иска да прекара нощта с теб, а ще чака с нетърпение да се събудите заедно сутринта и да прекарате деня си заедно.

Този човек ще е различен, защото ще бъде в състояние да срути всяка твоя бариера и да погледне отвъд маската, с която се представяш пред света. Той ще гледа в очите ти и ще знае кога лъжеш. Ще гледа в очите ти и ще знае какво чувстваш, без дори да го изричаш на глас.

Това е връзка, която никога няма да разбереш съвсем, но ще се радваш безкрайно, че имаш.

двойка любов уют
Снимка: Istock

Най-важното е, че този човек ще те допусне и в неговия свят. Ще си говорите за мечти, амбиции, разочарования и страхове. Ще си говорите за несигурности и грешки, но няма да се съдите един друг.

Един ден ще срещнеш човек, който ще пробие всяка твоя преграда и ще види оголената ти душа. Ще види, че не си перфектна, но няма да се възползва от това, а напротив - ще те обича заради това.

Ще осъзнаеш, че той е твоят човек, когато неговото щастие стане по-важно за теб от твоето собствено. Ще ненавиждаш хората, които са му причинили зло и ще искаш да махнеш от душата му всичката болка, която някога е изпитвал.

Един ден ще разбереш, че само този човек има значение. Само той е имал значение. И само той ще има значение. Завинаги.

Ще помниш всеки малък детайл от живота ви заедно. От мига на първата среща, през първата ви целувка и дори първия ви спор. Може би никой няма да разбира тази връзка помежду ви, но не е и нужно. Това е само между вас двамата.

жена двойка любов пролет щастие
Снимка: Istock

И тогава, за първи път през живота си, ти ще можеш да кажеш най-важните две думи с пълна сигурност, отговорност и отдаденост - "Обичам те".

Някой ден ще срещнеш човек, който просто те кара да се чувства "у дома". А това всъщност не е никак просто.

6 предупреждения от вселената, че скоро ще срещнеш любовта

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти