Неустоимите мъже са в лилаво

Неустоимите мъже са в лилаво
Снимка: Thinkstock

Мъжете, които са нещастни в любовта, трябва да носят лилаво по-често, защото така ще увеличат шансовете си да намерят партньорка.

Това е показало ново изследване.

Установено е, че жените е по-вероятно да приемат да излязат на среща с мъже, които носят лилаво.

За целите на изследването, осъществено от марката прах за пране "Ариел", било анализирано отношението на 2000 мъже и жени към избора на дрехи от партньора или партньорката им.

То показало, че правилният избор на дрехи увеличава шансовете за среща, докато погрешният подбор често означава сигурен провал, особено ако сте мъж.

28% от анкетираните дами признали, че са отказвали среща с мъж, защото не са харесали дрехите му, а само 14% от мъжете показали същата придирчивост към тоалетите на жените.

Усетът на мъжете към облеклото е толкова важен за жените, че 60% от анкетираните заявили, че дрехите са основният фактор, който определя дали да приемат предложение за среща.

На второ място е прическата на ухажора със 17%, а на трето са обувките с 9%.

Резултатите от допитването показали още, че мъжете имат по-голям шанс да излязат с дадена дама, ако носят лилаво. 36% от анкетираните жени заявили, че са приемали среща с мъж, облечен в лилава риза.

Следващият най-желан цвят е млечнобялото, предпочитан от 32% от представителките на нежния пол, а на трето място е класическата бяла риза, посочена от 13 на сто от жените.

Мъжете, които са облечени в синьо или розово, е много вероятно да се приберат у дома сами, тъй като тези цветове са любими само на съответно 11 и 6 на сто от дамите.

20% от анкетираните жени признали, че диктуват стила на партньора си, когато трябва да излязат от къщи, а 31 на сто заявили, че нямат никакви угризения да искат от любимия си да смени дрехите си, защото иначе биха се срамували да се появят навън с него

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти