Наталия Кобилкина разкрива: Кои са всъщност ерогенните зони на мъжете!

Всяка жена иска да бъде сексуална богиня за своя партньор. И въпреки, че всеки човек носи своя индивидуална сексуалност, има места по тялото, които са универсално оръжие за „опитомяване“ на половинката в леглото. В новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“, Наталия Кобилкина ще разкрие кои части от тялото на мъжете са най-ерогенно възбудими.

Когато искате да впечатлите мъж в леглото естествено трябва да започнете с техния член, защото това е най-ерогенната зона по тялото им. Облизвайте го, бъдете нежни и внимателни в играта си с него.

секс двойка
Снимка: Weheartit

"Ако все пак искате да се представите в невероятна светлина и да доставите невъобразими удоволствия на партньора си, слезте по-надолу от кръста. Насочете се към краката. Оближете палеца на крака и го засмучете силно и страстно. Може да се чувствате странно, но това побърква от кеф мъжете!" - съветва Кобилкина.

секс легло
Снимка: Unsplash

Когато го възбудите достатъчно, може да пристъпите и към по-доминантни действия. Драскайте го с нокти по гръбнака, прокарвайте пръсти през косата му, може да го напляскате дори. Това ще увеличи възбудата му още повече. Бъдете смели и уверени, когато играете с партньора си. Направете с него, това, което искате!

За да разбереш още места, които ще го накарат да мърка в ръцете ти, гледай новия епизод на „Съветите на Д-р Ко“.

Още статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти