Нетърпимите навици на средностатистическия мъж

Мъжка му работа
Снимка: netinfo

Пълно е с грешки и обърквания в света на мъжете и жените, но има такива, които често изправят женската половина от човечеството на нож, насочен право към няколкото досадни първични навици, които са неразделна част от мъжката природа.

Прибери ноктите
Тази привичка е първа в списъка и е от особено дразнещ натюрел. Мъже, не си мислете, че когато си режете ноктите на ръцете и краката те изчезват мистериозно в други непознати светове. В повечето случаи остават да си кротуват на пода или по масата, които някой друг ще трябва да почисти вместо вас.

Оттук нататък си подлагайте вестник, подрязвайте своите нокти в мивката (но да не забравите да пуснете водата след това) или приведете маникюра в нормален вид над кофата за боклук и никъде другаде.

Сополанкото на мама
За всички онези, които си бъркат в носа на обществени места. Какво можем да им кажем, освен да го правят в банята или някъде насаме със себе си.

След бръснене
Малцина са тези представители на мъжкия пол, които не оставят набиващи се на очи космени следи в мивката след всяко бръснене на своето лице. Колко му е да пуснете водната струя от чешмата след тази подстригваща процедура, питаме се ние жените.

Природен газ
Но не онзи, за който говорят нонстоп по новините, а другия, с който сте се забавлявали в шумни мъжки компании през бурния пубертет. Е, юношеските години отдавна отминаха, с което е редно да престанете с газовите атаки към околните. Ако ви е трудно да ги удържате, ви молим незабавно да посетите гастроентеролог.

Силен сърбеж
Вечният сърбеж на различни части от тялото и неговото третиране пред цялата общественост без капка свян е меко казано нелицеприятно. Ограничавайте го до минимум.

Забранено за пушачи
Пушат и жени, и мъже, но в крайна сметка всяка дама ще остане доволна от свеж мъжки дъх излизащ от уста със снежнобели зъби, нали така?

Не прекрачвайте прага
Ходенето по малка нужда от представителите на силния пол е свързано с вечното маркиране на територия най-вече по дъската на тоалетната чиния. Стига сте се оправдавали, че посред нощ сте били сънени и погледът ви е бил замрежен.
Все пак не трябва да нацелвате гърлото на бирена бутилка. Чисто и просто гледайте, където трябва и вдигайте капака заедно с дъската. Лека нощ!

С аромат на...
Да живееш в бъркотия е веселяшко и непринудено през студентските години, но един зрял и уважаващ себе си и околните мъж никога не трябва да допуска жилището му да ''ухае'' на съблекалня след футболен мач. Най-накрая измийте мръсните съдове, които са образували еднометров връх, хвърлете остатъците от храната и викнете фирма да почисти всичко останало в дома ви (е, ако сте смелчаги, запретнете ръкави и действайте самосиндикално).

Замълчи, замълчи
Любовта на мъжа минава през стомаха е ясно, колкото и това, че сме септември, но когато тази храна се консумира говорейки, може да попадне върху физиономията на отсрещния. Нали помните какво ни учеха в детската градина - ''Сдъвчи добре, преглътни и тогава говори''.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти