Как да превърнеш множествения оргазъм в мисия възможна

оргазъм
Снимка: iStock

За някои жени изживяването на множествен оргазъм е сексуалният връх Еверест на удоволствието. Въпреки това Стела Харис, преподавател по интимност, секс коуч и писател, казва пред SheKnows, че понятието множествен оргазъм може да е неточно. „Оргазмите не се случват непременно един след друг“, обяснява тя.

Множественият оргазъм се появява под различни форми. „Например може някой да получи само един клиторен оргазъм, но друг да изпита множество вътрешни (или g-точкови) оргазми. Или обратното“, казва Харис.

Междувременно при някои може да се наблюдава серия от по-малко интензивни оргазми, последвани от по-голям, който ги надгражда, обяснява д-р Джес О'Райли, сексолог в Astroglide. „Едни откриват, че всеки оргазъм става по-интензивен, докато други установяват, че интензивността намалява с всеки оргазъм.“

Кой не би искал да изпитва множествен оргазъм? Но понякога можем да бъдем толкова фокусирани върху тази цел, че да не се наслаждаваме на момента. „Няма правилен начин да получите оргазъм или да изпитате множество такива, така че просто правете това, което чувствате добре за вас, и се наслаждавайте на процеса без да преследвате резултат“, казва О’Райли.

Ако искате да покорите този връх, има няколко съвета, с които ще повишите шансовете си за множествен оргазъм – вижте ги в галерията.

Как да постигнеш множествен оргазъм

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти