Кой е твоят еротичен език и знаеш ли този на половинката ти?

секси езици
Снимка: iStock

Точно както всеки от нас има свой собствен език на любовта, стил на привързаност и личностни характеристики, така и ние имаме специфичен еротичен език, който ни възбужда. Тук не става дума за това да „говориш мръсно“, а как да разпознаеш какво помага на партньора ти да бъде „в настроение“. Сексологът и сертифициран сексуален педагог Шан Будрам е разработила концепцията за „задействащи фактори“, за да помогне на хората да разпознаят какво сигнализира възбуда при тях като личности.

секси езици
Снимка: iStock

За да прецените какъв е основният ви „възбуждащ фактор“, представете си, че току-що сте се прибрали от дълъг работен ден и партньорът ви посреща на вратата, готов да се развихри. Какво би могъл да каже или да направи, за да ви накара и вас да се почувствате в настроение?

heart „Изглеждаш страхотно. Гледам те и едвам се сдържам да не те награбя. Да отидем към спалнята? Искам всяка част от тялото ти.“

heart „Сготвих ни специална вечеря. Нека пием по чаша вино, искам да ми разкажеш за деня си и аз да ти разкажа за моя.“

heart „Днес пуснах прахосмукачка, измих чиниите, сложих чисти завивки, запалих свещи в спалнята. Ела да се погушкаме в мекото легло.“

heart „О, здравей, прибираш се рано. Мислех да си взема душ и да се поразходя гол/а вкъщи преди да се прибереш. Но сега трябва да си сменя плановете. Или пък не?“

heart „Знам, че днес беше дълъг ден за теб. За да те улесня, заведох децата на уроци, заредих колата с гориво и платих сметките. Чудех се дали можем тази вечер да... “

секси езици
Снимка: iStock

Въз основа на това, кое от изброените по-горе ви допада най-много, ето кои действия са вашия афродизиак.

heart Желание: Без филтри; трябва да ви се каже директно, че сте желани.

heart Психическо: Ако не сте свързани първо психически и емоционално, физическото не е опция.
heart Обстановка: Необходимо е настроението да е създадено, да се чувствате комфортно, атмосферата да бъде приятна и чиста преди да се задействате.
heart Котка и мишка: Наслаждавате се на преследването толкова, колкото и на преживяването. Обичате да има малко игра в леглото, преди леглото.
heart Транзакция: Трябва да има нещо повече от физическия акт, за да бъдете съблазнени. Трябва да сте спокойни, че нямате задължения, които трябва да свършите.

7 перфектни пози за горещи снимки

След като разпознаете вашия еротичен език, помислете и за този на партньора ви. Наблюдавайте начина, по който реагира или се върнете назад във времето. Възможно е те да се разминават. Може би това, от което вие имате нужда е просто да чуете „Убийствено секси си, да го правим тук и сега!“, а пък партньорът ви да има нужда от свещи и затворени щори, за да се отпусне. Ако и двамата знаете какво предразполага другия, ще можете да се срещнете по средата.

Какво иска всяка зодия по време на секс

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти