Кои са най-шумните в леглото

b
Снимка: Thinkstock

По случай Националния ден на оргазма, отбелязван на 31 юли в страни като Великобритания, САЩ и Австралия, в. "Дейли стар" предлага няколко интересни факта за кулминацията в сексуалния акт:

- Идеята за честването идва от Бразилия. Страната обаче отбелязва Националния ден на оргазма през август.

- Оргазмът - кулминацията в сексуалния акт, невинаги е постижим за дамите. Едва 64% от тях достигат връхната точка при полов контакт, за разлика от 91% от мъжете. А глобално проучване, направено от производители на секс играчки показва, че 70% от британките достигат нееднократно до връхната точка в сексуалния акт.

- Анкета, обхванала 2200 души от 21 страни, разкрива, че 11% от жителите на Великобритания получават минимум един оргазъм дневно. Първенци по този показател са норвежците - 35% от тях твърдят, че достигат сексуална кулминация поне веднъж на ден. Най-ощетени по отношение на оргазмите са германците - 2,54% от споделят, че никога не са изпитвали върховно сексуално задоволство.

b
Снимка: Thinkstock

Средният брой на оргазмите в глобален мащаб е два или три седмично. 30% от жителите на Бразилия достигат сексуална кулминация само веднъж седмично.

- Най-интензивни оргазми изпитват жителите на Чили, Италия и Испания. Макар да са в челната тройка по брой на седмични оргазми, при австралийците връхната точка в секса е с най-нисък интензитет.

b
Снимка: Thinkstock

Най-шумни в леглото в сюблимния момент са бразилците, следвани от норвежците. Най-сдържана е сексуалната кулминация на португалците, следвани от датчаните. В действителност между озвучаването на оргазма и неговия интензитет няма никаква връзка. Шумният секс се обуславя от културни различия.

b
Снимка: Thinkstock

апп
Снимка: Edna.bg

апп
Снимка: Edna.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти