Кога Edna жена е истински щастлива

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Това е въпрос, който си задават и мъжете, и жените. Жените искат най-накрая да намерят своето щастие, а мъжeте търсят отговор, за да могат да направят своята жена щастлива.

В какво се крие щастието на една жена и как един мъж може да й го даде?

Мисията на всяка жена е да обича и да бъде обичана, да се чувства видима и значима за любимия си човек.

Мисията на всеки мъж е да постига своите цели и да довършва нещата докрай. За него е важно да спре да търси постоянното одобрение на жената (това желание идва от неговото детство). Всички деца искат да получават одобрение от майките си. Важно е той сам да чувства какво е правилно и какво не. Ние вътрешно винаги го знаем. Просто го носим в себе си. Важно е мъжът да има доверие към себе си, тогава и жената може да му се довери и да позволи той да я води.

Жената е отговорна за продължаване на рода и семейството. Нейната функция е да събира максимално много любов към себе си и към мъжете. Колкото повече любов тя носи в себе си, толкова повече може да даде и толкова по-качествен партньор ще привлече.

Как да бъдем щастливи като жени?

Бъди истинска и признавай своите чувства. Позволявай на партньора си да разбере какво се случва с теб. Задавай си въпроси: Какво чувствам? И искрено споделяй с него. Ако го правиш честно – той може да те разбере. Жената се усеща много по-сигурна и щастлива, когато е разбрана.

Доставяй си удоволствия и живей сега на 100%. Често ние казваме, че ще дойде един ден и чак тогава ще си позволя почивка, дрехи, срещи с приятелки… Не чакай, направи го сега! Заслужаваш го!

Забавлявай се! Намирай нещо, което те радва. Смей се всеки ден на глас. Общувай с хора, които могат да те разсмеят, гледай филми, които те предразполагат към веселие. Погледни на живота с лекота и радост.

Бъди влюбена, ако нямаш половинка – поне в живота или в самата себе си. Огледай се и избери в какво искаш да си влюбена. Забелязвай любовта навсякъде. Прави признания в любов на себе си, на своите приятелки, на близки хора. Нека думата любов винаги да те следва.

Остави пространство за творчество. Творчеството е важна част за нас жените. Избери своя начин да твориш. Може би в работа, танци, рисуване, пеене… твори с лекота!

Освободи се и изхвърли ненужните неща. Погледни какво не използваш последната 1-2 години и подари всички тези неща на някого. Виж кои от твоите приятели те дърпат назад и намали, или престани да комуникираш с тях. Спомни си за всички нереализирани обещания от твоя страна. Ако знаеш, че това няма да се случи – кажи го на хората, за да нямат очаквания към теб.

Вярвай, че всичко е възможно! Вселената е много по-щедра, отколкото ти си мислиш! Моли се с широко отворени ръце. Бог сам ще реши как да ти даде това, от което имаш нужда. Заяви на глас за какво копнее твоята душа и просто позволи да го допуснеш в живота си!

Щастието винаги е в нас, стига да си позволим да го видим!

Прекрасни дами, честит 8-ми март!

Чувствайте се винаги щастливи, обичани и красиви!

Ние ви обичаме!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти