Как да изненадаме половинката ни за рожденния ѝ ден?

Наталия Кобилкина
Снимка: Личен архив

Наталия Кобилкина

Рожденият ден на всеки човек е най-специалният ден от годината. Тогава ние очакваме да ни се случи нещо неочаквано. Точно в този ден много хора ни казват колко силно ни обичат, а за нашите половинки това е ден на предизвикателство, защото е Edna прекрасна възможност за пореден път да докажат своята любов. И ето как можем да го направим:

Ако си жена и рожденикът е мъжът ти:

1. Събуди любимия си с френска любов. Една от фантазиите на мнозинството мъже е да се събудят от това, че любимата му е успяла тихичко да се гмурне под чаршафите и да започне с поздравите от най-любиматa част на тялото му. Бъди много нежна и любяща в този момент, все пак той още спи. Но чувството да го събудиш с тази приятна изненада, е много приятно.

2. Направи така, че той да остане сам в офиса си и отиди при него само по палто и обувки на висок ток. Когато пристигнеш - покажи му каква красота притежаваш и му предложи да правите секс на бюрото му.

3. Напиши му стих. Мъжете все пак са по-романтични от жените и те оценяват поезията. Така че, пробвай да му опишеш своите чувства в рима и ги прочети на глас.

4. Изпрати му романтична картичка със забавна картинка, която отразява неговото хоби. Хубаво е това да бъде в истински пощенски плик. Романтиката си е романтика!

5. Изпрати му вашата песен (дано я имате). Хубаво е всяка двойка да има своя специална песен. Ако нямате - намерете песен, която отразява вашите чувства.

6. Покани го на разходка в планината (ако времето позволява), вземи хубаво одеяло, съблечи го и правете любов под небето. Не забравяй да вземеш ягоди и шампанско.

7. Разбира се, стриптийзът е много на място. За тази цел намери музика, която на теб самата ти въздейства и дрехи с много копчета и елементи. Когато се докосваш, усещай как харесваш самата себе си и как ти доставя удоволствие постепенно да показваш своето тяло на партньора до теб. Усмихвай се и не позволявай да те докосва! Само да гледа!

8. Подари му някакво екстремно преживяване! Точно това ще бъде незабравимо - скок с бънджи, с парашут, или да се качите някъде на високо.

9. Зарята е много хубав завършек на вечерта. Това е валидно за двата пола и не е чак толкова трудно за организация. Имайте предвид, че предварително трябва да извадите разрешително, ако го правите в центъра на града. Това не е трудно, но отнема малко време. 

10. Подаръкът - подарявай това, което той наистина харесва, дори и на теб това да не ти харесва.

Ако си мъж:

1.Започни деня от цветята... а още по-добре с листенца на цветята. Помоли в цветарския магазин предварително да ти подготвят една торба с листенца и сутринта посипи любимата си с тях. Много приятно е след това да правите любов върху тях.

2. Организирай хаман-масаж за двама. Вече има доста спа центрове, където има тази услуга. Когато отидете двамата – с теб ще работи жена- масажист, с твоята половинка- мъж-масажист. След масажа, можете да ги помолите да ви оставят малко насаме и да довършиш, като доставиш удоволствие на любимата си по начин, който ѝ харесва.

3. Изпей ѝ песен. Важно е да го направиш от сърце и с голяма усмивка. Тя ще оцени твоето усилие.

4. Покани я на хотел. В такъв ден ние искаме да забравим за тиганите и битовите неща. Покани жена си в хотелска стая. Там остави секси-дрехи, които искаш тя да облече и ще е хубаво, ако можеш да намериш легло, на което можеш да я завържеш. Завързването възбужда повечето жени. Наистина я изненадай в секса тази вечер. Лубрикантите и вибраторите са добре дошли.

5. Направи ѝ стриптийз – да, това могат да правят и мъжете, и да ви кажа може да бъде много сладко.

6. Масаж с горещите свещи. Сега е модерно да има много лека болка по време на секс. Затова вземи масажни свещи, които се разтапят и когато тя е завързана, поливай нежно на капчици нейното тяло с топлото олио от свещта. Направи ѝ масаж по цялото тяло. Пусни ѝ приятна музика на свещи. Ние, жените, си падаме много по тези неща. Само провери свещта да не бъде прекалено гореща. Трябва да бъде леко топла.

7. Шопинг! Всички жени обичат шопинг. Отиди с нея в любимия ѝ магазин и ѝ позволи търпеливо да се рови в дрехите и да избира, докато наистина не намери това, което иска! Търпението е полезен навик в този момент.

8. Подари ѝ билборд с нейната снимка и надпис "Обичам те". Или друг по-прост вариант - вземи ваши общи снимки, разпечатай ги, сложи ги в рамки и украси вашата къща. Можеш да добавиш и надписи върху тях. Или да направиш колаж на компютъра ѝ и да го изпратиш с хубави думи.

9. Организирай всички нейни приятелки да я чакат на едно място и да има парти. Много е хубаво, ако някой се погрижи за теб и не трябва да се занимаваш с нищо!

Това са само общи неща, които могат да предизвикат във вас нови идеи. Бъдете наистина креативни. Използвайте всичко, каквото имате около себе си! Поканете човека на разходка и там оставете красиви балони или помолете предварително някой музикант или художник да ви чака в парка и да нарисува портрет на любимата ви, докато музикантът свири на цигулка.

Изненадайте я с пътуване (само вземете нейния багаж предварително). Просто бъдете спонтанни и намерете хубави думи за нея. 

За мен лично най-прекрасният подарък беше, когато мъжът ми каза на моя рожден ден: "Всеки ден благодаря на Бог, че те имам в моя живот". 

Понякога истинското признание в любов е най-прекрасният подарък! Споделяйте щедро своята любов с другите.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти