Хороскоп за март: Водолей

Хороскоп за март: Водолей
Снимка: Instagram

През март има известен риск някой да се опита да ви измъкне нещо – например да ви измами с пари или да ви подведе при взимането на някакво решение.

За да не станете жертва на нечии користни намерения, не бъдете наивни и не се подвеждайте по думите – има хора, които ще използват ласкателства или сърцераздирателни молби, за да получат това, което искат.

По възможност не давайте заеми през първата седмица на март и да се надявате да ви върнат парите – това може да застраши вашето собствено материално състояние. Като цяло през този месец има вероятност да хвърчите нависоко или да се заблуждавате за някои неща.

За да се предпазите от грешки и манипулации, опитайте се да стоите здраво стъпили на земята, проверявайте информацията, която получавате, и се опирайте на факти, а не на собствените си предчувствия или на чужди обещания.

Ако нещо не е ясно, питайте, а не си правете сами изводи. Последните дни на месеца – след 25 март – ще бъдат особено вълнуващи за вас: може да се запознаете с интересен човек, да ви осени оригинална идея или да получите информация, която да има отношение към бъдещето ви. В тези дни използвайте повече новите технологии в работата си и бъдете новатори – ще имате голяма полза.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент