Хороскоп за март: ​​​​​​​Скорпион

Хороскоп за март: ​​​​​​​Скорпион
Снимка: netinfo

Началото на март ще бъде емоционално за много представители на вашия знак. Независимо кой е предизвикал силните емоции, опитайте се да не драматизирате прекалено – възможно е да виждате ситуацията в по-тъмни краски, отколкото е в действителност.

Ако пък ви обхване нова любовна страст, по-добре охладете малко ентусиазма си – има вероятност да храните напразни надежди и е възможно впоследствие да се разочаровате. Изобщо периодът не е особено благодатен за любовния ви живот, тъй като ще бъдете подвластни на заблуди и може да си направите някои грешни изводи – за себе си, за другия човек или за връзката си.

Практичните занимания ще ви се удават по-трудно и нищо чудно да ви липсва желание да работите, но пък ще ви се отрази добре, ако се заемете с нещо, което ви доставя удоволствие – например да ходите на танци или да рисувате.

Първите дни на месеца са чудесни за творчески занимания и изяви, включително за започване на работа по дългосрочни творчески проекти. През март ще проявявате склонност да се ядосвате, и дори да подхождате агресивно към околните – за съжаление, има вероятност да си изкарате гнева на най-близките си.

А ако потискате гнева си – да навредите на себе си. Спортувайте повече през този месец – така ще освободите излишното напрежение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти