Хороскоп за март: Рак

Хороскоп за март: Рак
Снимка: Instagram

През март вниманието ви ще бъде заето с професионални въпроси, като всичко онова, което ще ви вълнува, ще пречупвате през темата за взаимоотношенията с висшестоящи, колеги и делови партньори.

Ако в някои от тези взаимоотношения има пукнатини, затруднена комуникация или неясноти, може да сте почти сигурни, че всичко това ще излезе наяве и ще трябва да намерите начин да се справите със ситуацията. Да пренебрегвате собствените си желания, разбирания и принципи изобщо не е препоръчително, тъй като това ще извика у вас душевни терзания, така че по-добре решете какво точно искате и го отстоявайте – по възможност с дипломатичност и с проява на здрав разум.

Периодът е чудесен за приключване на делови отношения, а не за създаване на нови връзки и контакти – ако имате намерения да правите нещо подобно, отложете го за след средата на април. Тези от вас, които очаквате информация във връзка с важен служебен въпрос, може да я получите след 15 март.

Що се отнася до личния ви живот, вие се славите като един от знаците, които са силно ориентирани към семейството, но през март е добре да обърнете по-голямо внимание на себе си и на личните си занимания, вместо да мислите постоянно за близките си.

Ако имате чувството, че хората около вас не ви ценят достатъчно, не изпадайте в униние, а помислете как сами да се погрижите за себе си, например като се върнете към някакво любимо занимание, което сте поизоставили.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

В каквa роля сте през тази учебна година?

Трите зодии, без които светът не би оцелял
Астрология

Трите зодии, без които светът не би оцелял

Светът е балансиран, защото е населен с различните представители на...

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам
Свободно време

Ненормална съм, мрънкам и не знам какво искам

Днес решихме да ви припомним един текст, който ни показва...

Сексът, от който се страхуват жените
Свободно време

Сексът, от който се страхуват жените

Eдна от най-обсъжданите и най-скандалните теми - това е темата за...

Абонамент