Хороскоп за март: Лъв

Хороскоп за март: Лъв
Снимка: netinfo

През март онова, което ще ви помогне да се възползвате от възможностите, а и да превъзмогнете някои предизвикателства, ще бъде способността ви да се адаптирате към обстоятелствата. Има вероятност нещо да си отиде от живота ви. По-добре приемете волята на съдбата и продължете напред, вместо да гледате назад – така или иначе няма да имате кой знае какъв избор.

През първите дни на месеца може да сте по-вглъбени и е добре да си осигурите малко време за себе си и да го използвате както ви идва отвътре – например за почивка, усамотение или творчески занимания.

Ще бъдете по-емоционални и е най-добре да изживеете емоциите си, вместо да се преструвате, че не съществуват. През март бихте могли да предотвратите някои проблеми и разочарования, ако подхождате по-внимателно към всичко, в което става дума за пари.

Ако ви отправят предложение, не бързайте да го приемате, а изчакайте малко и го преценете от всички страни – има риск да ви подведат, дори и да ви измамят. Това важи най-вече за първата седмица на месеца, когато ще се отнасяте по-лековерно и по-трудно ще преценявате ситуациите обективно.

В професионално отношение месецът е благоприятен за вас – ще вложите много енергия в осъществяването на целите си и може да постигнете значителен напредък, особено ако работите за себе си. Март няма да бъде най-добрият месец за любов и романтика, така че по-добре се концентрирайте върху работата и хобитата си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти