Голо моминско парти

Голо моминско парти
Снимка: Thinkstock

В последните няколко години се забелязва своеобразен ренесанс на предложенията за брак и самите сватбени обреди.

Мъжете измислят какви ли не интересни начини да попитат партньорката си дали би станала жената на живота им, а дамите се заемат сериозно с организацията на сватбата си, като много често подчиняват събитието на една определена тема – селска сватба, сватба в черно или червено, сватба на плажа и т.н.

Покрай всичко това моминските партита също преживяват разцвет.

Бъдещите булки наемат специални фотографи да заснемат последната им моминска нощ, която по традиция се организира от кумата.

Сега фотографът Катрин Леонард споделя за една нова тенденция – голо моминско парти.

Идеята е много проста – бъдещата булка, кумата, шаферките и други приятелки се събират в хотелска стая или в дома на някоя от тях, взимат си вино и различни апетитни десерти и в един момент всички дрехи падат за обща снимка.

Леонард споделя, че момичетата се чувстват щастливи в телата си и това е техният начин да го покажат. Разбира се, снимките след това биват скривани от любопитни погледи (вижте някои от снимките, направени от Леонард тук и тук).

Една от участничките в подобно парти споделя, че си представя как със същите момичета ще се съберат след много години отново заедно, ще гледат снимките и ще си мислят: "Виж какви хубави, млади девойки сме били едно време" и ще се смеят на общите си спомени.

А вие, дами, какво мислите за подобен вид голи момински партита?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти