Домашните любимци в помощ на любовта

Домашните любимци в помощ на любовта
Снимка: Thinkstock

Във времената, в които живеем, не е учудващо, когато някой ни каже, че се е запознал с партньора си във виртуалното постранство. 

Често обаче любовта в интернет пламва бързо и не продължава дълго.

Ново проучване обаче дава шанс за опровержение на негативното твърдение за краткосрочната любов, намерена в социалните мрежи.

Оказва се, че снимка с куче в парка, с котарак у дома, с папагал на рамо или с някое друго миловидно животно увеличава многократно възможността за среща с истинската любов. Това са показали резултатите от допитването.

Според 45% от дамите, мъж, сниман в парка заедно с кучето си, е чудесен пример за мил, грижовен и любящ партньор.

Въпреки любовта към пухкавите или пернати животни, представителките на нежния пол считат за не толкова привлекателно заглавие на снимка от типа на: "моето куче/коте", "най-добрият ми приятел", "най-искреното същество" и прочие.

Мъжете от своя страна биват привлечени от снимки, на които личи естествена красота и непринуденост, по-малкото грим и фон сред природата, а не в нощен клуб.

"Мъжете са по-капризни от жените. Те никога не се задоволяват само с една хубава снимка, обикновено искат да видят жената в почти всички моменти от ежедневието ѝ преди да решат да я спечелят.

Дамите обикновено поглеждаме първата снимка и веднага решаваме, че това е мъжът на сърцето ни", коментира професор Лейла Грейс, провела проучването.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти