Да гледаме порно с половинката си? Да, но при едно условие!

Как да реагираме, ако половинката ни пожелае да гледаме заедно порно? И трябва ли да се притесняваме, ако мъжът до нас започне да прекалява с гледането на филми за възрастни?

Отговорът на тези въпроси даде преди време Наталия Кобилкина в един от епизод на „Съветите на Др. Ко“. Какво всъщност представлява порното? Според нея това е начин да избегнем истинската близост и интимност и много често хората, които са пристрастени към него, нямат истинска близост със своята партньорка.

порно
Снимка: iStock

„Ако това да гледаш порно с твоя партньор ти носи удоволствие – да, но не се опитвайте да се конкурирате – в порното се използват специални камери, грим трикове и неща,  които няма как да пресъздадете в реалността!“, казва Наталия.

Много по-важно е обаче да намерим увлечения в реалния си живот, да разберем какво ни липсва в нашата интимност, какво интересно бихме могли да правим заедно – да идем на планина, да отидем на уроци по танго, да се запишем на курс по готвене например.

Известни актьори с порно роли в миналото

Сексоложката препоръчва също тантра практики, както и да влизаме в различни роли, когато сме в леглото - важно да играем сексуални игри с нашия партньор  - гейша, секси масажистка, ученичка, медицинска сестра – все игри, които са препоръчителни за една семейна двойка.

Според Кобилкина хората, които прекалено много гледат порно, компенсират за неудовлетвореността си в живота. За нея то е един вид „сенчестата психика“ – сякаш избягват реалността, която не им харесва.

порно
Снимка: iStock

„Повярвайте, реалността е много по-хубава от вашите фантазии, въпросът е да работите с вашия партньор!“, казва тя.

Каква е най-лесната практика, която можете да изпробвате с партньора си, за да развиете сексуалността и тайните си желания – вижте във видеото!

двойка
Снимка: Thinkstock

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти