Четири сексуални фантазии

"Ти сън ли си или те има"
Снимка: Thinkstock

Няколко десетки жени от различни нации, участвали в експеримент, посветен на подобряването на сексуалните отношения в брака, като споделили кои са четирите фантазии, вършещи успешно тази работа.

Данните от международното изследване, цитирани от българската информационна агенция "БГНЕС", показват, че най-любимата сексуална фантазия на по-големия процент двойки е интимният контакт на публично място.

Втората посочена фантазия, колкото и банална да е тя, е ролевата игра от типа "роб и господар", като проучването сочи, че подобни сексуални практики увеличават чувството за интимност между двамата партньори.

Завързването и пляскането се нареждат съответно на трета и четвърта позиция.

Разбира се има и по-смели решения, които обаче не са за всеки. Тройката в секса много често води до ревност и лесно може да развали отношенията между двама души.

Видеозаснемането също е вариант, но при него лошото осветление и неудобната поза могат да сринат самочувствието на мъжа или жената и това да влоши качеството и честотата на секса в бъдеще.

Друг еротичен сън е забраненият секс, когато съвсем наблизо е шефът или най-добрият ви приятел. Сексът с непознат също е примамлива опция за мнозина, но подобни страсти най-често се случват под влияние на алкохол и нерядко завършват с разочарование.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти