Как жените еволюираха през 2012 година

Долу задръжките!
Снимка: Thinkstock

Отношението на жените към секса буквално се е обърнало на 180 градуса през последната година. Това до известна степен се дължи на популярността на еротичните романи, откъдето дамите черпят опит и идеи.

Статистиката показва, че 50% от представителките на нежния пол са започнали да предлагат ролеви игри в спалнята на своите партньори, което не са правили никога досега. Броят на експериментите в леглото се е увеличил драстично.

От 25% от двойките, опитвали нови пози в леглото, сега техният процент е нараснал до 75. Проучването обхваща над 10 000 жени от осем държави на възраст между 25 и 50 години.

Установено е 400-процентно повишаване на продажбите на сексуални аксесоари и играчки. Освен това жените стават се по-властни, като 76% от анкетираните споделят, че не се колебаят директно да кажат на мъжа какво точно харесват в секса.

Продължителността на интимния контакт се е увеличила средно с 15 минути, а сексът три пъти в седмицата се е превърнал в норма. 73% от жените признават, че са правили секс в кола, 36% в обществени паркове, а 22% в офиса.

Около 71% от представителките на нежния пол пишат еротични съобщения на половинките си, а 72,5% са изпробвали секс по телефона.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти