Бърза помощ за връзката ви

Бърза помощ за връзката ви
Снимка: Thinkstock

Ясно е, че жените обичат не само със сърцето, но и с ушите си. Нима има жена, която не обича да бъде ухажвана и въздигана до небесата с думи? Когато обаче тези думи са изречени от любимия ѝ, Edna истинска дама е способна да сътвори истински подвизи в името на любовта.

Случва се обаче връзката да зацикли, да изпадне в криза и нищо да не е в състояние да закрепи отношенията помежду ви. Тогава засегнатата Ева е толкова ядосана, че сякаш за нищо на света не би простила на своя Адам. Оказва се, че това не е точно така.

Психолозите и мъжете-познавачи на женската душевност са наясно, че сърцето на всяка жена може да се отключи с правилно подбрани фрази. Ако ви звучат изтъркано или шаблонно, не сте далеч от истината. И все пак, вършат работа.

“Просто ми кажи всичко” е словосъчетание, което е като мехлем за нараненото женско его. Разбира се, че тя е готова да разкаже всичко – от причините, довели до недоразумение, премине през всички грешни ходове на половинката си ( които тя ще анализира с подробности) и достигне до актуалното състояние на връзката. Тя няма да забрави да натърти колко много е направила за мъжа до нея, докато той просто е съжителствал с нея. Дори да няма реален резултат от цялото словоизлияние, дамата поне ще оцени възможността да излее това, което ѝ тежи.

“Толкова си красива!” е магическата фраза, способна да стопи и най-дебелите ледове по време на връзката ви. Е, как да не изпаднеш в екстаз и да не се поддадеш на чара му? Този израз е като завоалирана алтернатива на “Обичам те”, но работи по-добре от нея. Все пак и не дотам красивите ги обичат, но друго си е любимият ви да  казва в прав текст, че сте неотразима.

“Съжалявам, аз съм виновен” е доста трудна за изричане фраза, но наистина може да преобърне целия ви свят или поне отношенията между двама души. Да накараш някого да признае вина е класика в жанра, друг е въпросът колко е искрена ответната страна. Ако все пак стигнете до последното откровение, в никакъв случай не настоявайте нежната ви половинка да сподели част от негативите. Вие сте грешният и толкова! За да я разтопите и върнете блясъка в очите ѝ, добавете, че се разкривате и споделяте вината си пред нея, само защото я обичате. Заздравяването на отношенията е гарантирано.

Препоръчайте тази статия като четиво на вашия съпруг или партньор. Със сигурност тя ще го доближи Edna крачка по-близо до същността на женското сърце.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти