Ева Лонгория разделила Джордж Клуни и Стейси?

Ева Лонгория разделила Джордж Клуни и Стейси?
Снимка: Getty/Images

Джордж Клуни преследвал колежката си Ева Лонгория още преди раздялата си със Стейси Киблър.

52-годишният актьор постоянно се опитвал да привлече актрисата от "Отчаяни съпруги", когато двамата били в Берлин през март, но Лонгория му казала, че няма да има нищо общо с него, докато не стане свободен мъж.

"Джордж започна да преследва Ева. Той беше все още със Стейси, но имаше планове да се раздели с нея.

Мислеше само за Ева. И дори нейното съпротивляване, Джордж постоянно и пишеше съобщения и ѝ се обаждаше.

Ева му даде ясно да разбере, че никога няма да бъде с мъж, който не е свободен", заяви запознат източник, цитиран от БГНЕС.

Но Клуни се забави и сега Ева има нов приятел в лицето на с Ернесто Аргуеьо, който участваше в нейното риалити шоу "Готови за любов".

"Мисля че за това връзката ни е толкова специална - защото ние наистина започнахме като приятели", казва Лонгория пред сайта People.com.

В началото тя отричаше да има вземане-даване с Аргуеьо и твърдеше, че са само приятели. Медиите обаче бяха на друго мнение. Сега истината бе изречена от самата нея. 

Що се отнася до Джордж Клуни, той се раздели със Стейси Киблър, като официална причина не е назовавана, но според всички раздялата се дължи на неговото нежелание да сключи брак и да има деца.

Ева Лонгория отрече да е имало флирт между нея и Клуни, като каза само, че двамата са приятели от години, но нищо повече.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти