Бриджит Бардо: Актрисите флиртуват с продуценти, за да получат роля, а после стават „жертви“

Бриджит Бардо: Актрисите флиртуват с продуценти, за да получат роля, а после стават „жертви“
Снимка: netinfo

Бившата френска филмова звезда Бриджит Бардо окачестви като смешни и неинтересни повечето изявления на актриси, които твърдят, че станали жертви на сексуален тормоз от страна на режисьори и продуценти.

"Редица актриси преднамерено флиртуват с продуценти, за да получат роли, а след това се опитват да привлекат вниманието върху себе си, уверявайки, че са станали жертви на сексуални посегателства“, каза Бардо.

Снимка: netinfo

 

„Що се отнася до въпросните жени, а не изобщо до жените, подобни изявления в повечето случаи са лицемернисмешни и неинтересни. Всъщност това им носи повече вреди, отколкото ползи".

Тя отбеляза, че никога не е била жертва на сексуално посегателство, макар че бе секссимвол през 50-те и 60-те години на миналия век. "Беше ми приятно, когато ми казваха, че съм красива и имам хубаво дупе", отбеляза Бардо.

Снимка: netinfo

Наскоро група жени, сред които Катрин Деньов, подписаха отворено писмо, с което се противопоставят на кампанията за разобличаване, лансирана след обвиненията срещу продуцента Харви Уайнстийн в сексуален тормоз.

По-късно Деньов се извини на жертвите на сексуално насилие, след като бе критикувана, че се отнася лекомислено към престъпността. 

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти