Ах, тези грешни, грешни жени

Ах, тези грешни, грешни жени
Снимка: Thinkstock

Мъжете винаги са били по-обвиняваният в разюздан сексуален живот пол, но резултатите от ново проучване показват, че жените вече са по-палавите в сексуално отношение.

Анкетата, направена във Великобритания сред 2000 представителки на нежния пол, разкрива, че съвременните жени са по-големи авантюристки в секса от мъжете, при това не само по отношение на броя партньори, които са имали.

Резултатите от проучването показват, че до навършване на 21 години през леглото на много млади жени вече са преминали средно деветима партньори. За сравнение - мъжете на същата възраст са имали средно седем партньорки.

Внушителните 70 процента от представителките на нежния пол признават, че са правили секс за една нощ. Двадесет процента не крият, че това им се е случвало с повече от петима различни мъже.

Жените не само практикуват случаен секс - 50 процента от анкетираните признават, че изневеряват на партньорите си. От друга страна, 99 процента от участничките в допитването споделят, че не биха простили изневяра на партньора си.

Над една четвърт от жените не крият, че биха се впуснали в афера с женен мъж, докато 14 процента не биха се посвенили да "скочат в леглото" с гаджето на най-добрата си приятелка.

Една на всеки четири представителки на нежния пол се определя като златотърсачка, готова да мине под венчило с мъж заради парите му.

Близо 40 процента от жените са готови да преспят с началника си, ако по този начин ще си издействат повишение.

На въпрос за девствеността над 50 процента от жените са отговорили, че не са обичали първия си сексуален партньор.

Около 32 процента от представителките на нежния пол смятат, че трябва да са влюбени, преди да се отдадат на интимни страсти с мъж.

Само един процент от жените казват, че са готови да изчакат до сватбата, за да се простят с девствеността си.

Прочетете още:

Първа помощ при липса на мъж в леглото

Еволюция на мъжкия секс

Сутрешен навик подобрява вечерния секс

Устата не е само за ядене...

Храна за секс

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти