5 причини, поради които жените изневеряват

5 причини, поради които жените изневеряват
Снимка: Thinkstock

Жените също изневеряват. Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените има не толкова физически, колкото емоционални корени. 

Вижте някои от причините за женската изневяра: 

Влюбва се в друг 

Никой не може да диктува на сърцето си. Може да обичате партньора си и да се разбирате чудесно, но изведнъж сърцето ви може да поиска някой друг. Мнозина са се озовавали в подобна ситуация, но никога не се знае как ще се развие новата връзка, ако този, който изневерява, реши да играе и на двата фронта. Ако с новия партньор не се получават нещата, винаги можеш да останеш при сигурния стар партньор. Разбира се, ако той не е научил за твоите игрички и няма проблем с изневярата ти.

Тя търси нещо по-добро от теб 

Когато една жена не се чувства достатъчно щастлива във връзката си и желанията и мечтите и не са се случили, тя започва да се оглежда за някой друг, по-добър от теб. Ако се чувства игнорирана Игнорирането е присъщо на дългите връзки, в които и двамата партньори вече се познават много добре и са се приели за даденост. Ясно е, че страстта и любовта може вече да не са толкова силни, но все пак трябва да си обръщате внимание. Защото жената може да потърси внимание в обятията на някой друг мъж.

b
Снимка: Thinkstock

Търси приключения

Всяка връзка започва с много неизвестни. Постепенно се опознавате, жените се, имате деца и неусетно попадате в коловоза на ежедневието и еднообразието. Вълнуващите моменти във връзката ви са останали в далечното минало и сега всичко е само скука. Някои жени обаче не се примиряват с това. Те винаги са готови за нови приключения и ако не ги намират при вас, просто ще ги потърсят при някой друг.

Изневяра за отмъщение 

Жените са кралиците на отмъщението. Ако вие сте й изневерили и тя ви е хванала, със сигурност не се е почувствала много приятно. Ако все пак не ви е изритала веднага и не е забравила за вас, не бъдете толкова спокоен, че всичко е наред. Тя тихо и кротко чака часа на нейното отмъщение.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти