3 сигурни знака, че той не е влюбен в теб

3 сигурни знака, че той не е влюбен в теб
Снимка: Thinkstock

Вяра Иванова

Е, дами в даден момент настъпва и този миг - започвате да се чудите дали човекът до вас все още е човек до вас и дали чувствата му са такива, каквито на вас ви се иска да бъдат.

Истината е, че мъжете умеят добре да заблуждават и понякога симулират цели връзки просто ей така, а това е повече от неприятно за вас и вашето сърце. Днес ще ви представим само 3 много прости и лесни за разчитане знака, които могат доста ясно да ви наведат на мисълта, че той не е влюбен във вас.

Не си заслужава да гоните принцове на бели коне, които се оказват повече коне, отколкото принцове. Ето как да разпознаете липсата на истинска привързаност:

1. Винаги е прекалено зает, за да те види

Първо правило - ако един мъж е заинтересован от теб, то той ще преобърне земята, за да те види. Ако започне да си измисля какви ли не оправдания, за да отложи срещата ви или просто винаги е много зает и изморен, то явно на него не му пука особено.

2. Споделя, че не иска сериозна връзка

Тук опасността идва от това, че жените винаги си мислят, че могат да променят един мъж. Ами не, ако той си каже честно и почтено, че не търси връзка, то най-вероятно е така и трябва да си подготвена, че нещата с този мъж няма да отида много далеч.

3. Обръща ти внимание само в определени моменти

Най-често, когато е сам, скучно му е и няма друга алтернатива. Той те приема като начин да се разнообрази, но не изгаря от желание да те потърси и да ти разкаже за деня си, когато е по-зает и има други неща за правене - това красноречиво показва, че той няма по-задълбочен интерес към теб.

Прочетете още:

Когато една жена обича един мъж

Лични истории. Колко да са лични?

13-те грешки, които допускаш във връзката си

"Семейството не е за да си щастлив. То е отговорност"

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти