18+: Монолози за вагината

18+: Монолози за вагината
Снимка: Weheartit

Нека си припомним какво трябва да направим, за да сме доволни... от нещата. 

Отвсякъде слушаме за оргазма и неговата взривяваща сила държаща най-високия пик по скалата на плътските удоволствия.

За други цялата тази шумотевица около въпросното усещане е толкова преувеличена, колкото и фактът, че българките са най-красивите жени.

Все пак нека се отправим на едно пътуване из ''местностите'', където е твърде вероятно да се натъкнете на оргазмови находища (и то без физическото присъствие на мъжа) за всяка възраст и по всяко време на денонощието.

Чупки в кръста

Всички онези физически упражнения за таза, почвайки от неговото въртене и стигайки до повдиганията му от хоризонтално легнало положениеnстимулират женското тяло и събуждат онези зони, които са отговорни за сексуалните ни удоволствия.

Същото упражнение се повтаря 200 пъти дневно, с което ще позатегнете тазовата мускулатура, а когато тази част от тялото е в тонус, оргазмът ще бъде доставен много по-бързо до съответния адрес.

Секс, лъжи и видео

Все повече жени превключват онези канали, които след един часа през нощта сменят пейзажа и се превръщат в триумф на първичния секс. Жените също са хора и имат нужда от своите порно стимулации.

Четете еротични истории и гледайте такъв тип филми, колкото ви е необходимо, за да разтоварите и възбудите фантазиите си, мили дами.

Така че - мъже отместете се от телевизора, за да може и жените ви да се порадват на някоя и друга охкаща сцена. Е, в краен случай и сайтовете за възрастни ще свършат полезна работа.

Там долу

Не оставяйте клитора си без надзор, ами разберете какви са неговите нужди на принципа ''проба-грешка''.

С практиката ще усетите какво най-много му (не на мъжа, а на вашия клитор) харесва като усещане. Затова намерете място и време да останете насаме с голото си тяло и действайте.

Според различни световни проучвания броят на жените, които изпитват клиторен оргазъм е в пъти по-голям от агитката на дамите с вагиналния му събрат.

Никак не е лошо да се снабдите и с някоя и друга секс играчка, а така наречената джаджа Silver Bullet (Сребърен куршум) е идеалното оръжие за борба срещу безоргазмовото всекидневие. В нашата търговска мрежа го наричат виброяйце и се намира почти във всички еротични магазини.

Околни местности

Често си мислим само за стимулацията на клитора и съвсем целенасочено пренебрегваме срамните устни, които също могат да ни доставят не по-малко удоволствие. Те не са чувствителни, колкото клитора, но е добре да ги включвате в играта, а не да ги оставяте на резервната скамейка.

Къде ми е G-точката?

За да не се чудите повече, съберете показалеца и средния пръст, а след това проникнете във вашата вагина на около три, четири сантиметра. Внимателно изследвайте територията, докато не напипате малка издутинка с формата на грахово зърно.
Това е G-точката ви, която е почитател на масажните движения. Хайде, приятен полет към G-оргазмовите възвишения.

На първо място слагам себе си

Не е егоистично, а е прекрасно да се радвате на собствената си особа и нейното телесно изражение. Докато задоволявате вече споменатите по-горе зони, докосвайте в синхрон с тях бедрата, дупето, гърдите, шията, раменете и всички онези кътчета, които обичате.

Защото езикът на тялото и неговото майсторско усъвършенстване е цялостен процес, в който трябва да познавате всички територии, за да подчините и овладеете емоциите на насладата.

Без дъх

Дишането и неговото правилно случване е разковчничето към достигането на оргазъм. Защото най-голямата G-точка е тази между ушите. Така че се отпуснете, дишайте страстно и дълбоко, за да се насладите на мастурбацията, а не да мислете само и единствено в колко часа ще ви навести оргазмовото чувство.

Вяра, надежда, любов

Бъдете сигурни, че оргазмът не е химера и щом е сполетял други, ще се появи и във вашия живот. Бъдете оптимисти въпреки клиширания привкус на тази фраза и опитвайте разнообразни плътски удоволствия, защото, който не играе няма и да спечели.

Още за четене по темата:

Той е висок и прави повече секс...

Защо сексът след 50 е страхотен?

Какво казва зодията ви за вашия сексуален живот?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти